Om Os

Historien starter i øst. Tian Fu er en familieejet restaurant med rødder fra Kina. Familien kommer fra den sydkinesisk by, Fuzhou. Efter familien kom til København i 2004 opstod hurtigt drømmen om deres egen kinesiske restaurant. Dette bragte i 2011 familien til det vestjyske - Holstebro, hvor de har drevet den kinesiske restaurant Golden Palace lige siden. Drømmen har nu bagt familien videre til Aalborg, hvor de håber på, de kan skabe endnu flere gode oplevelser. 

Tian Fu er en familierestaurant, 

der er inspireret af kinesiske værdier 

Du vil opleve en autentisk kinesisk stemning lige så snart du træder ind i vores restaurant. 

Tian Fu ønsker at danne rammerne for en hyggelig oplevelse for venner og familier uanset hvilken anledning. 

Vi tilbyder en stor aftenbuffet med mere end 20 forskellige kinesiske retter, sushi og mongolian barbeque fra kl. 16.30. Der anvendes friske råvarer, som skal sikre kvalitet og vores kokke er udlært i Kina, som skal sikre den autentiske smag. ​

Hvis der er stemning for en omgang buffet allerede til frokost, er det intet problem - vi åbner nemlig allerede dørene op kl. 11.30 indtil 15.00, med 16 forskellige retter, hver dag. 

Vi har plads til 260 gæster - men vi har sørget for restauranten er rummeligt indrette med inddelinger, så der er plads til alle. Restauranten har fire store akvarier, som er populære at sidde ved især for de mindste, desuden har børene deres eget legerum, så de voksne kan få sig et pusterum. 

Ønskes maden at nydes derhjemme, kan der bestilles take away til afhentning. 

Skal der holdes et større arrangement, tilbyder vi også buffet til enten afhentning eller levering efter aftale. 

 

Bordbestilling eller take away-bestilling kan gøres her på hjemmesiden.

Eller I kan ringe til os i restaurantens åbningstid på tlf. 98 11 66 66.

 

Vi glæder os til høre fra jer eller byde jer velkommen i restauranten.